Kwaliteit in maatwerk! 
Loodservice Nederland

Er was behoefte aan een alternatief

In de jaren tachtig bleek dat de pvc dakafvoeren teveel werking gaven waardoor het losliet van de dakbedekking. Op het moment van overschakeling naar het alternatief lood, is de oprichter van ons bedrijf, G. H. Linthorst gestart met het produceren hiervan in grotere aantallen.

Na een aantal jaren zagen we een nieuw product op de markt komen waarmee de dakranden konden worden afgewerkt: plastisol.

Stuur een bericht

  Met uitbreiding van andere metaalbewerkingsmachines werd ook de productie van zinkwerk en aluminium profielen toegevoegd aan het leveringsprogramma.

  In de jaren hebben onze 7 werknemers zich gespecialiseerd in de fabricage van allerlei profielen die in de bouw gebruikt worden: U vraagt, wij draaien!

  Onze motivatie is om de klanten zo snel mogelijk te voorzien van divers zetwerk in de gewenste metalen en gezien het gestegen aantal klanten in de jaren wordt dit door hun op prijs gesteld.

  Ons bedrijf is in de regio een bekende toeleverancier van dakproducten geworden, natuurlijk ook omdat we sinds een aantal jaren ook een groothandelsfunctie in dakmaterialen hebben toegevoegd.

  De klantenkring bestaat uit iedereen uit de bouwbranche: dakdekker, loodgieter, zzp-er, beplatingsbedrijven, aannemers en de handige doe-het-zelver.

  Ook uw partner in zetwerk!

  Wilt u weten waarom u voor LSN zou moeten kiezen? Neem contact op voor een afspraak of kom een kijkje nemen in onze productiehal.

  CONTACT